Yhteistyöverkosto

Luonnossa -palvelun esittely
Luonnossa -palvelun tavoitteena on innostaa ja kannustaa suomalaisia luonnossa liikkumisen ja -harrastamisen pariin. Toimintamme perustuu vapaaehtoistyöhön sekä yhteistyöhön alan asiantuntijoiden kanssa. Luonnossa -palvelu on asiallinen ja asioista kiihkottomasti tiedottava sivusto. Verkkolehdellämme on yli 16-vuotinen historia ja vuoden 2016 aikana verkkolehteemme kodistunut vierailujen määrä ylitti 250 000 vierailun rajan. Kuukausittaisten uniikkien vierailijoiden yhteenlaskettu määrä oli puolestaan statistiikkasivujemme mukaan vuoden aikana hieman yli 200 000 vierailijaa.

Yhteistyosivu2017

Suuren kävijämäärän vuoksi useat yhteistyötahot haluavat olla mukana sivuston kehittämisessä ja toimintamme tukemisessa. Näin he omalta osaltaan ovat myös innostamassa ja kannustamassa suomalaisia liikkumaan enemmän. Verkkosivuille kirjoittavat niin alan ammattilaiset kuin myös kokeneet harrastajat. Kaikkia meitä yhdistää halu jakaa osaamistamme sekä erilaisiin harrastuksiin liittyvää tietoa. Yhdessä saamme luotua käyttäjille ilmaisen tietopankin, jonka artikkeleista mahdollisimman moni pääsee nauttimaan.

Yhteistyö yritysten kanssa
Luonnossa -palvelun yhteistyökumppanit tuottavat usein verkkopalveluumme uusia ja ajankohtaisia artikkeleita. Yrityksille tehdään myös omat yritysesittelysivut, joilla yritys sekä yrityksen tuotteet esitellään. Yhteistyökumppaneiden logot sijoitetaan Luonnossa -palvelun etusivuille tai tiettyjen osioiden etusivuille. Logoja klikkaamalla sivujemme lukijat pääsevät tutustumaan tarkemmin yrityksiin sekä heidän tuotteisiinsa.

Yritysten ja tuotteiden näkyminen palvelumme sivuilla saattaa ensisilmäykseltä antaa sellaisen käsityksen, että kyse olisi kaupallisesta sivustosta. Yritykset voivat saada mainospaikkoja toteuttamalla verkkosivuille uusia artikkeleita. Koska sivuston toiminta perustuu talkoohenkeen, ei artikkeleiden kirjoittamisesta tai artikkeleissa käytetyistä kuvista makseta rahallista korvausta. Luonnossa -verkkolehti ei ole yritys , eikä yhdistys. Meillä ei myöskään ole yhtään henkilöä tiimissämme, jolle maksettaisiin palkkaa. Kyse on siis vain aktiivisten alan harrastajien yhteisestä talkootoiminnasta, jonka tarkoituksena on saada suomalaiset liikkumaan enemmän kotonaan ja luonnossa.

Nykyaika ja Internet mahdollistavat tällaisten verkkopalveluiden toiminnan. Luonnossa -palvelua eteenpäin vieviä henkilöitä löytyy siis ympäri Suomea, eikä välttämättä tarvita mitään fyysisiä toimitiloja. Aina löytyy uusia tahoja tai henkilöitä, jotka ovat valmiita jakamaan omaa osaamistaan Luonnossa -sivuston kautta ja näin homma menee eteenpäin. Vuosien kuluessa verkkolehdestämme on kehittynyt suuri tietoportaali, jolla on paljon lukijoita.

Päivitykset -sivuilta löydät uusimmat artikkelit.
Lue lisää --->

Luonnossa -palvelu.

Copyright © Luonnossa -palvelu ja Kuva: RF Limited. All rights reserved.

 Etusivulle | Sivun alkuun | Foorumiin