Nukama Oy

Nukama Oy tarjoaa laadukkaat tuotteet kaikenlaiseen liikkumiseen ja kaiken ikäisille. Valikoimaamme kuuluvat mm. saunat ja paljut, lasten leikkikeskukset, leikkimökit, hiekkalaatikot, polkupyörät, kuntoiluvälineet ja paljon muuta! Alla lyhyet esittelyt edustamistamme brändeistä. Tervetuloa maahantuojan Nukashop verkkokauppaan -->

Nukama_kuva_008777

KREIDLER
Saksalaista laatua kovaan menoon. Verkkokaupastamme löydätte suositut Kreidler city-, matka- sekä maastopyörät. Tervetuloa sivuillemme!
Tilaa tästä --->

Nukama_kuva_001

No Limits
Huippulaadukkaat teksniset alusasut kaikenlaiseen urheiluun ja metsästykseen. Verkkokaupastamme löydät kaikenlaista muutakin mielenkiintoista. Tervetuloa tekemään löytöjä!
Tilaa tästä --->

Nukama_kuva_002

Mileage Fitness
Löydät kauttamme säädettävät käsipainot ja kahvakuulat sekä kuntoilulaitteet ja kuntokeskukset. Laadukkaita ja innovatiivisia urheilutuotteita kilpailukykyiseen hintaan.
Tilaa tästä --->

Nukama_kuva_003

Restube
Restube on lisäturvasi ja henkivakuutuksesi kun liikut vesien äärellä.RESTUBE on varmistuksesi lisäturvasta vesillä. Vetämällä voimakkaasti narusta, CO2-patruuna täyttää kelluketuubin.
Tilaa tästä --->

Nukama_kuva_004

Givova
Laadukas Italialainen tuotemerkki, jolta laadukkaat peli-, lämmittelyasut, veryttelypuvut, sukat, juoksuhousut sekä paidat. Seurojen kannattaa kysyä meiltä pakettitarjousta palloilutarvikkeista ja -varusteista s-postitse!
Tiedustele tästä --->

Nukama_kuva_005

Selwood Products
Selwood Productsilla tiedetään, että puinen kiipeilyteline on pitkäikäinen hankinta. Kun hankit leikkivälineitä pihallesi. Selwood Productsin tuotteet on kehitelty monin hienoin ominaisuuksin kuten suurilla leikkitasoilla, jännittävillä liukumäillä, hienoilla keinuilla ja leikkimökeillä ym.
Tilaa tästä --->

Nukama_kuva_006

Plum Products
Laadukkaat Plum kiipeilytelineet/leikkikeskukset sekä hiekkalaatikot, lasten pöytäryhmät, keittiöt ym. pihaleikkivälineet. Löydät myös laadukkaat keinut, trampoliinit, leikkimökit sekä puiset pöytäryhmät verkkokaupastamme.
Tilaa tästä --->

Nukama_kuva_007

AXI
Erittäin laadukkaat, hauskat ja innovatiiviset lasten leikkimökit, hiekkalaatikot, picnic-pöydät sekä tarvikkeet ulkoleikkeihinsi. Kaikki AXI leikkimökit toimitetaan elementteinä jotka on erittäin nopea kasata!
Tilaa tästä --->


Yhteystiedot
Pilaritie 3 ovi 6
84100 Ylivieska
Finland

Tervetuloa
verkkokauppaamme -->


Sivun alkuun