KUNTOKAUPPA.FI

Kuntokauppa.fi
“Kotikuntoilijan aarresaari – hyödyllisiä ja hyvälaatuisia kuntoiluvälineitä asiantuntevalla opastuksella ja niin edullisella hinnalla, että sinun ei tarvitse etsiä muualta.”

Keväällä asiakkaamme auttoivat meitä valitsemaan missiomme kiteyttävän sloganin, jonka voit nähdä sivun yläosassa. Teemme töitä koko henkilökuntamme voimin sen eteen, että missiomme toteutuu päivittäisessä toiminnassamme. Asiakkaidemme tyytyväisyys ja palaute on meille ensiarvoisen tärkeää, joten annathan sinäkin meille palautetta asioituasi kanssamme! Tästä pääset suoraan
verkkokauppaamme!

Tunturi_Crossari_X

Kuntoilulaitteet
Valikoimastamme löytyy useita erilaisia kuntoilulaitteita. Asiakkaanamme saat nauttia kuntoilulaitteen hyvästä tuntumasta ja käytettävyydestä sekä kestävyydestä vuosiksi eteenpäin. Tarvittaessa voit olla turvallisin mielin myös takuuhuoltojen sujuvuudesta.
Tilaa tästä --->

Juoksumatot_Kuntokauppa_17

Juoksumatot
Juoksumatot ovat yleistyneet suomalaisissa kodeissa vauhdilla viimeisen parin vuoden aikana. Juoksumatto kestää paremmin, kun se valitaan käyttäjän käyttötarkoituksien mukaan.
Tilaa tästä --->

Kuntokauppa_leuanvetoX

Kuntoiluvälineet
Jokaisen kuntoilijan välineet ja varusteet. Pyrimme aina valikoimaan kuntoiluvälineet siten, että ne ovat laadultaan kestäviä, niillä on hyvä harjoitella ja ne ovat hinnaltaan edullisia.
Tilaa tästä --->

Levypainot_Kuntokauppa_2017

Levypainot ja levytangot
Levytanko ja levypainot ovat voimaharjoittelun yleisimpiä ja tehokkaimpia välineitä. Levypainot ja -tangot voit hankkia kahdessa eri koossa.
Tilaa tästä --->

Proteiinia_Kuntokauppa_X

Lisäravinteet
Monipuolinen valikoima laadukkaita lisäravinteita. Lisäravinteet ovat ehdottoman hyödyllisiä urheileville ja liikuntaa aktiivisesti harrastaville, mutta niistä on hyötyä kaikille ihmisille liikunnalliseen aktiivisuuteen katsomatta. Esimerkiksi vitamiinien ja mineraalien käyttö on hyvin laajalle levinnyttä.
Tilaa tästä --->

CrossTraining_Kuntokauppa_1

Cross training
Kuntokaupasta löydät laadukkaat crosstraining-välineet! Mikäli et ole varma sopivasta paketista autamme mielellämme suunnittelemaan täydellisen paketin juuri sinun tarpeisiin!
Tilaa tästä --->Kuntokauppa.fi on Jymir Oy:n virallinen aputoiminimi. Myymälämme ja varastomme sijaitsevat Tampereen Tesomalla Ristimäen pienteollisuustalossa. Noutoasiakkaita palvelemme arkisin klo 13 - 17 alla olevassa osoitteessa:

Yhteystiedot
Suomen Kuntokauppa
Kohmankaari 3
33310 Tampere

Tervetuloa
verkkokauppaamme --->


Sivun alkuun

kuntosalikauppa_banneri_XX